Onze diensten

Accountancy


De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw bedrijf. Dit is een belangrijke bron van informatie voor u, maar ook voor de belastingdienst of uw bank. Het opstellen van de jaarrekening is complex en vereist vakkennis en deskundigheid. Wij hebben de kennis, waardoor u kunt vertrouwen op een deskundig en betrouwbaar advies.

Administratie


Een goedlopende administratie kost veel tijd en aandacht, maar is essentieel voor uw onderneming. Wilt u geen omkijken meer naar uw administratie, maar wel een goede en betrouwbare financiële administratie, zodat u up-to-date bent hoe u er voor staat? Nooit meer verdiepen in de ingewikkelde wet- en regelgeving? Kostbare tijd besparen? Besteed dan nu uw administratie uit. Zo houdt u meer tijd over om te ondernemen en heeft u wel overzicht van uw financiële situatie! Wij werken zowel samen offline boekhoudpakketten als online boekhoudpakketten.

Salarisadministratie


Salarisverwerking is een vak apart. Complex door de fiscale wet- en regelgeving, maar premies en pensioenregelingen worden ook jaarlijks herzien. Wilt u ook dat uw medewerkers op tijd betaald krijgen en dat alles zo efficiënt mogelijk wordt verwerkt? Schakel ons dan in. Wij helpen u graag!

Fiscale advisering


De fiscale wetgeving verandert continu. Dankzij permanente educatie is onze fiscalist altijd op de hoogte van alle fiscale eisen en faciliteiten. Zo kan hij u een advies op maat geven die aansluit bij uw situatie. Verder bieden wij ondersteuning bij fiscale aangiften, financiële planning en indienen van bezwaarschriften. Dus zoekt u een partner op fiscaal gebied? Neem dan contact met ons op.

Onze beloften aan u

Het bouwen en onderhouden van een goede relatie met u gaat samen met een aantal beloftes in onze dienstverlening aan u. 

Vaste kosten. Wij begroten voorafgaand aan onze werkzaamheden zodat u weet waar u aan toe bent. Uiteraard is het ook mogelijk om op basis van uurtarief onze dienstverlening te ontvangen. Wij werken op tijd, elke keer opnieuw. Zolang u de informatie op tijd verstrekt, garanderen wij de voltooiing binnen de met u afgesproken termijn.

 

Wij beantwoorden telefoontjes en e-mails binnen maximaal 48 uur, maar meestal eerder.
Wij kunnen al uw papierwerk sorteren en digitaal archiveren. Wij begrijpen dat archiveren stressvol kan zijn voor een ondernemer die zich wil toeleggen op het runnen en opbouwen van zijn of haar bedrijf. Dus indien u dat wenst, kunnen wij de boekhouding, de salarisadministratie en al het ander bijbehorende papierwerk voor u  regelen, net zo goed als de normale jaarrekening en het fiscale werk.


Wij spreken open en eerlijk met u en beloven u niet te verblinden met onnodig vakjargon of hoogdravende geschreven fiscale adviezen.
Wij willen dat u zich prettig voelt om ons te benaderen om begrijpelijk advies te krijgen. Wij zullen met u samenwerken op de manier die bij u past – persoonlijk, telefonisch of online.

Wij proberen onze vaste kosten laag te houden, om op die wijze zeer concurrerende tarieven te kunnen presenteren.
Verwacht u daarom geen personen in een strak pak, een dikke auto of een groot luxe kantoor. Het is bij ons de inhoud waar het om gaat.


Indien u op enig moment niet helemaal tevreden bent met ons werk, bespreek dit dan met ons.
Als we het probleem echt niet voor u kunnen oplossen, hoeft u niet te betalen voor het deel waar u niet tevreden mee bent.

Dat betekent …

Geen kleine lettertjes;

Geen gezeur;


Vertel het ons indien u niet tevreden bent en aarzel niet om ons aan te bevelen aan anderen indien u wel tevreden bent!

Online dossier