Corona-update: Verlenging uitstel van betaling belasting nu mogelijk

 
Corona-update: Verlenging uitstel van betaling belasting nu mogelijk

Hebt u in maart of april bijzonder uitstel van betaling gevraagd vanwege de coronacrisis? Dan loopt dat uitstel zeer binnenkort af. Op belastingdienst.nl is het online formulier voor verlenging van het bijzonder uitstel gepubliceerd. Een schriftelijk verzoek blijft ook mogelijk.


Aanvraagformulier verlening bijzonder uitstel nu online beschikbaar


Voor ondernemers die in maart of april uitstel van betaling voor belastingen hebben aangevraagd vanwege de coronacrisis loopt het uitstel binnenkort af. Op belastingdienst.nl is het online formulier voor de verlenging hiervan nu beschikbaar. Een schriftelijk verzoek is ook nog steeds mogelijk. Wij doen dit voor onze cliënten gratis. Wilt u dus het uitstel van betaling belasting verlengen, geef dit dan aan ons door en wij regelen het voor u.


Uitstel van betaling voor ondernemers


Voor ondernemers die in de financiële problemen komen vanwege het coronavirus is er de mogelijkheid om uitstel van betaling aan te vragen voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting. Het verzoek moet schriftelijk worden ingediend. Indien het toegekend wordt, zet de Belastingdienst de invordering stop. De boetes voor het te laat betalen van de belastingen zullen dan teruggedraaid worden.


Mocht u hier meer informatie over willen , neem dan contact met ons op.

Online dossier